nili maman photography

יום שבת, 10 בינואר 2015

פסטיבל שף תאכל

מחר זה מתחיל פסטיבל שף תאכל, עשרה ימים של חגיגה במבחר רחב של מסעדות בארץ. מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ב-89  ש"ח בלבד. הפעם זה בסימן הוקרה לאימא, השפים יצרו מנה בהשראת האימא הפרטית שלהם.
אנחנו דגמנו כמה מנות במסעדת שארפ אנד שיין שאירחה אותנו ברוחב לב בתחילת השבוע.


מי שלא מביאה מצלמה, נתקעת עם קרדיט לוואלה! מאחורי הקרדיט כריכונים
המנות שהיו חביבות ברובן, כריכי בשר של מסעדת צ'ופ צ'ופ בהוד השרון, פטה כבד מולארד אווז ועירית (סלח לי חתולו של תקרה כי חטאתי ולא אכלתי כבד אווז כבר 15 שנה, ולא ידעתי באמת! וזה היה כל כך טעים).
חזה אווז שבוודאי פוטם יתר על המידה.

האמת שמכל האימהות אני הכי רוצה להכיר את האימא של השף אלעד לוי, הקובה שהוא יצר בהשראתה והאנטריקוט המשובח, מבטיחים שהילד גדל בבית טוב.




בשלב הקינוח שהוגש נורא מאוחר, והיה מתוק מדי, כן, יש דבר כזה, כבר קרסנו אל תוך הגשם שירד בחוץ. 





היה גם סיידר תפוחים אלכוהולי סומרסבי, שהיה מתוק מדי, מדי, נטול כל תחושה אלכוהולית.  

בין המסעדות המשתתפות בפסטיבל שף תאכל  הקרוב:


בגוש דן - תל אביב: אושי אושי, אתנחתא, באבא יאגה,בר גיורא, הבליצ'ס ההונגרי, הסינית האדומה,  קלימרה, ריבר, רג'ינה,  שיין אנד שארפ, SAKAI, BIN 281.  בגבעתיים: נאו סושי, קפה בן עמי. ברמת גן: הספסל.ריבר במגדלי בסר, ריבר בבורסה,  BLACK, בפתח תקווה: ריבר. קריית שדה התעופה: עד העצם. 

בשרון: בהרצליה: אתניקה, וויטהול, מנציני, עד העצם, קולומבוס, , בהוד השרון: דלי אסייתי, ימטויה, צ'ופצ'ופ.  ברעננה: אדיסון ספוט, ריבר, שולה. בצומת ירקונים: כיופים בסנטר, בקדימה: TAYA.  בנתניה: ג'קו.

בדרום: רשל"צ: אספרסו בר, הצדף, ריבר. בחולון: אצה. ריבר. בגדרה: צ'וראסקו, באשקלון: ויסטה. באשדוד: אלדין בשדרה, אצה. קפה G. ברחובות: ריבר. באשקלון: גספצ'ו. בצומת קסטינה: אצה. בערד: דיוויד ג'ונס. באר שבע: אצה.

בירושלים והסביבה: גבריאלה, לה בוקה. במודיעין: לבנטינו. בבית שמש: אצה.

בצפון: 300 גר במושב בצת, קונפי בחיפה. אצה בבית שאן, אצה בנהריה, אצה ברמת ישי ואילו'ש ברמת צבי.

פסטיבל שף תאכל חורף 2015, 11 עד 20 לינואר 2015 בכל רחבי הארץ. פרטים מלאים ותפריטי מסעדות באתר ובטלפון : 077-5600978 (09:00-17:00)





אין תגובות: