nili maman photography

יום שלישי, 8 במרץ 2011

טעימות- פסטה עם ברוקולי

נניח שלא עבדתם איזה חודשיים, ואז התחלתם לעבוד במקום חדש, ושוב נחשפה התכונה הבעייתית שלכם של התארגנות כושלת על אוכל לכל היום. כך יוצא שאתם מגיעים הביתה מאוד רעבים, שלא לומר גוועים ברעב, נניח שעברתם בשוק, וחשבתם שזה יהיה רעיון טוב לקנות כמה פרודוקטים כדי לארגן לעצמכם ארוחת ערב.
כשאתם מגיעים הביתה, או שהבן זוג לא הכין אוכל, או שאתם פשוט לבד, לא נורא, כך תנהגו:
אני מצאתי בשוק ברוקולי סימפטי מאוד, בצבע ירוק בוהק כזה, במחיר סביר, נזכרתי מיד באיזה מתכון שלדעתי למדתי מאיזו חברה, עכשיו שימו לב להמשך, מכאן ואילך תמצאו הצעה להגשה ולא מתכון מדוקדק, עם הקוראים/ות (בכל זאת יום האישה היום) הסליחה.
האותיות:
  • פרחי ברוקולי שבושלו רק דקות ספורות כך שישארו פריכים
  • פסטה (של ברילה, אפשר לגלות עכשיו שהקמפיין הסתיים)
  • גבינה בולגרית או פטה
  • שום
  • מלח ואח שלו פלפל
  • שמן זית

ברוקולי
גבינה מלוחה, פטה או בולגרית

פסטה ממליצה על הסגנון הזה, הוא מתחבר טוב לירקות

לחיבור המשפט: 
יש לחבר את כל החומרים (משהו כמו שני שליש פסטה, שליש ברוקולי וגבינה לפי הטעם), כשהם חמים ופריכים, כך השום ידבק בנשיקה מסריחה וטעימה, לכל שאר המרכיבים.
להגיש ולאכול

אין תגובות: