nili maman photography

יום שני, 5 באוקטובר 2015

הפלנצ'ה של קסנון

זאת העונה הזאת של השנה. אל הרחוב מושלכות ספות ישנות, כיסאות שפג תוקפם ומדפים שסיימו את כהונתם. במטבח יש איזה רצון לסירים חדשים, תחת האיצטלה של מתנה לחג, ובעצם הרצון הזה פשוט לחדש, כי בשנה הבאה נשב על המרפסת, נספור ציפורים נודדות ומחבתות חדשות גם.
וכל הפייטנות הזאת, בטח נחשתם, באה לספר על מותג חדש של סירים, מחבתות ופלנצ'אות, XENON, הכלים מצופים באבן שיש ועשויים אלומיניום.
אני קבלתי להתנסות את הפלנצ'ה, ובמקביל צפיתי באבי ביטון, הפרזנטור של המותג בסדנת בישול, מנגן על הסירים והמחבתות, בוירטואליות ופמיליריות מקסימה, באחת ממסעדות הפסטה החדשות שלו, פסטה פיורי, בצומת יקום.



אז מה כבר ניסיתי לצלות על הפלנצ'ה? שלל מיני ירקות שהונחו על פוקצ'ה שנכנסה לתנור, נדמה לי שאני צריכה יותר ללמוד את מידת החום הרצויה לפלנצ'ה, כי היה קצת יותר מדי עשן. וגם מה כמות העשן הרצויה. חוץ מזה שזה כייף לעבוד איתה. חוץ מזה שהכנתי גם מאפה בצק ממולא בתרד, בצל מטוגן וגבינה. תענוג. 






 








ניתן להשיג את הכלים של קסנון באתר של קסנון- xenon-home.co.il



















אין תגובות: